Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира първата победа на разградчани в контролите - 1:0 над словашкия Тренчин. Специалистът похвали голмайстора Жоао Пауло, който вкара два гола в първите си три мача за тима.

"Почваме да приближаваме официалните мачове. Тоя втори период го започваме с тази контрола. Резултатът е важен, но не до такава степен. Изиграхме един приличен мач. Ние в момента сме в подготвителен период, искам да дам еднакъв шанс на всички, искам отборът да бъде подготвен, защото на ни чакат много мачове и всички футболисти са необходими на този отбор.

Много е рано като период да изискваме тази върхова форма, в която бяха в края на първия полусезон. Има още доста време до първите мачове, състоянието на всички футболисти ще се подобри. Нека да бъда затруднен, за мен е важно периодът да мине без контузии да влезем всички в първенството. Принципно съм доволен, защото съперникът ни в Лига Европа Копенхаген играе по-различен стил, по-директен футбол с двама нападатели. Те са един изключително добър отбор, който и много добре контролира топката", коментира Дерменджиев.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига