Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев видя напрежение в играчите му, които победиха Динамо Минск с 2:0 в първия мач между двата тима от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Специалистът подчерта, че отборът му има нужда да се освежи и това е причината за отлагането на двубоя срещу Славия от първенството.  

„Това са турнирни мачове и аз мисля, че го проведохме много добре. Всички мачове са различни. Този мач няма нищо общо с предишните. Отборът беше доста различен спрямо съперника. Ние почти през целия мач контролирахме играта. Имаше моменти, в които дадохме инициативата, но това беше провокирано от факта, че отпред по-трудно задържахме топката", започна Дерменджиев след срещата.

„Ние сме фокусирани върху тези мачове. Изходящите трансфери не ни интересуват в момента. Тази пауза с отлагането на мача със Славия идва в много добър момент. Имаме нужда отборът да се освежи. На това топло време умората се усеща", продължи наставникът на "орлите".

„И аз забелязвам това напрежение в играчите. Трябва да работим, за да го премахнем. Ние играем мач за мач и искам да стигнем максимално напред“, завърши Георги Дерменджиев.