ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов говори преди реванша с Астана от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Мачът е утре от 21:00 часа в Разград, а футболистите на Ивайло Петев загубиха първата среща в Казахстан с 1:2.

"Свикнали сме да играе мачове през 3-4 дни, знаем какво е. В отбора се работи изключително професионално и всички се стараят да се възстановим по най-добрия начин. Отборът е готов да покаже едно добро лице и да сме гладни за победата", коментира Десподов на пресконференцията в Разград.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Астана е много добре дисциплиниран отбор, здрави физически. Много разчитат на статичните положения, но не трябва да се фокусираме върху тях, а върху това как ще изглеждаме и ще играем ние", каза националът.

"Това не е сериозно! Не е сериозно да говорим за Аякс, защото трябва да си свършим първо работата на терена и да преминем през Астана. След това може да говорим за Аякс. Противникът ни утре се казва Астана", подчерта Десподов.

"Още е рано да се каже дали успяваме да се сработим с Руан Секо, но се стараем да си бъдем полезни един на друг. Доста сходен футболист до Игор Тиаго е. Първите няколко месеца Игор не беше на ниво, но след това се отпусна и започна да вкарва голове. На всеки футболист му трябва време да се сработи с отбора и с обстановката. Надявам се момчето да е още по-добър от Игор Тиаго и да вкара повече голове", продължи звездата на Лудогорец.

"Изкуственото игрище беше доста тежко, защото навсякъде по Европа играем на естествени терени. Утре излизаме пред наша публика и трябва от първата секунда да ги накараме да се чувстват неудобно. Трябва да им покажем, че нищо хубаво не ги очаква в утрешния ден“, завърши Десподов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!