Нещо уникално очаква почитателите на българския футбол. В ефира на DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 3 ще бъдат излъчени всички контроли на ЦСКА, Левски и Лудогорец по време на зимната им подготовка в Турция.

Става дума за общо 16 мача. Маратонът стартира днес в 16:00 часа, когато Левски играе с полския Гурник Забже, а спарингът ще бъде предаван от DIEMA SPORT 2. От 16:30 пък Лудогорец се изправя срещу Висла Краков, а двубоят може да бъде наблюдаван по DIEMA SPORT 3. В петък, 21 януари, феновете на българския футбол ще имат възможност да видят само в рамките на няколко часа мачове и на трите ни водещи тима. Левски играе с Бохемианс, Лудогорец с Волфсбергер, а ЦСКА - със Стал Миелец.

Любопитно е, че от Диема са избрали интересен принцип за телевизията, която ще предава контролите на нашите отбори. DIEMA SPORT, която е с червено лого, ще излъчва мачовете на ЦСКА, DIEMA SPORT 2, която е със синьо лого - тези на Левски, а DIEMA SPORT 3 - със зелено лого, респективно ще излъчва двубоите на Лудогорец.