ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК! 

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев сподели основната причина за привличането на Пауло Аутори като главен мениджър на клуба и целите, които ще бъдат преследвани с него. След подадената оставка от Димитър Димитров бразилският специалист ще води седемкратните шампиони на България и ще разполага с цялата спортно-техническа власт.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

“Целите пред нашия отбор си остават същите - достойно представяне в Европа и достигане колкото е възможно по-напред. Освен това искаме и нова титла на България. Целта ни е да продължим да надграждаме постигнатото и точно затова взехме Пауло Аутори - за да направим нещо повече от постигнатото досега. Той дойде заради идеите, които имаме и тези, които има той и дано успеем да ги реализираме”, заяви Домусчиев в интервю за bTV.

В същото време от Лудогорец обявиха и добра новина, че вратарят Владислав Стоянов се завръща след продължителен период извън терените. Стражът е възстановен от тежката контузия в коляното и вече тренира, макар и на облекчен режим. Целта му е да проведе пълноценна лятна подготовка и да си върне титулярното място.