Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков беше много щастлив след спечелването на осмата поредна титла. Тя беше завоювана в последния кръг след успеха над Черно море с 4:1. Лудогорец завърши с точка повече от ЦСКА, който по същото време надви с 1:0 Ботев (Пловдив). 

"Много сме щастливи, много труден мач. Имаше доста напрежение, но важното е, че спечелихме. Най-добрият отбор спечели, въпреки че имахме някои лъкатушения през сезона", каза Дяков пред Диема Спорт.  

"Спечелихме със сърце този двубой. Отдавна не бяхме играли за титлата в последния мач. Съперникът доста ни изпоти, но ние имаме голям характер и спечелихме", добави полузащитникът и разкри, че емоцията от успеха продължава да е голяма, въпреки осемте поредни титли - "Щастливи сме, нищо че толкова години поред сме шампиони. Никой не ти го дава това нещо. Въпреки колебанията, ние сме най-добрият отбор. Короната е тежка, адмирации за конкуренцията, но ние сме заслужено шампиони. Ние сме отбор, който иска да печели трофеи, сигурен съм, че ще печелим и още."

"Имам договор за още една година и със сигурност оставам тук", завърши капитанът на Лудогорец. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019