Опитният халф на Лудогорец Светослав Дяков е уверен в крайния успех на тима срещу МОЛ Види. Първата среща от втория квалификационен кръг бе в Разград и завърши при резултат 0:0.

"Доста години съм във футбола и казвам неща, които са реални. Нашият тим е доста по-класен от съперника. Там сигурно ще играят малко по-напред, но ние пак ще сме доминиращият отбор и този, който търси футбола", коментира Дяков предстоящия мач, който е в сряда от 21:00 часа в Унгария.

"Те едва ли ще тръгнат напред и в атака, една идея ще бъдат малко по-изнесени напред. Ние сме по-добрият отбор и класирането си зависи само от нас. Трябва да продължим напред. Направихме анализ, но на терена е истината. Ако покажем нашата игра ще продължим. 

Все още сме в началото на сезона. В отбрана играта ни е подредена, всеки знае както трябва да прави, всеки помага в отбрана. В атака пропускаме по доста положения, но е радващо, че създаваме и отново играем футбол. Играта ни е по-подредена", добави той.

"Аутуори си има различни виждания, голям треньор, личи си и като поведение, може да даде много на Лудогорец. Прави ми страхотно впечатление, в отбраната иска да промени нещата, тъй като там имаме леки колебания, докато в атаката сме разнообразни. 

Този отбор има класата да играе в Шампионска лига, това ни е целта. Много е трудно тази година, групите на Лига Европа са абсолютния минимум за нас. В първенството е много рано да се коментира, надявам се, повече отбори да вдигат нивото си и да се наслаждаваме на хубави мачове", заяви още Дяков.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019