ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Група фенове на Лудогорец от различни градове на страната са се обединили около идеята за създаването на боен клуб. Вече са измислили и името му – Green fanatics. 

Бойният клуб ще бъде базиран Разград и в момента се финализират разговорите за наемане и оборудване на подходящо помещение, разкри пред БЛИЦ идеологът и главен организатор Веселин Костов.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Лудогорец има много силни фен клубове в Разград, Варна, Русе, Попово, Бургас и София. Има силни фенклубове в Чикаго, Брюксел, Хага, Лондон, Дъблин и други градове с голяма емигрантска общност. Това е огромен потенциал и ние ще разчитаме на помощ, за да се осъществи нашето начинание. До момента получаваме радушно отношение и се надявам, че заедно ще сме много силни. Целта е да покажем на децата, че бъдещето е в спорта и дисциплината, а не само пред компютрите, телефоните, а още по-лошо и дрогата. Ние ще им покажем, че отборът може да се подкрепа без хулигански прояви и насилие“, допълни Костов, който през последните месеци е видял с очите си колко много хора подкрепят Лудогорец в цялата страна.

„Ще съдействам с всички сили за разширяване на мрежата от фен клубове в страната и ще се радвам, ако нашият боен клуб бъде място, където освен тренировки, да се събираме и да обменяме мнения за любимия ни отбор“, каза още Костов.

Залата ще бъде оборудвана с дарения от фенове и всеки, който има възможност ще бъде помолен за подкрепа, тъй като идеята е клубът да има свое представителство в много градове в страната и особено в Лудогорието.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!