Феновете на Лудогорец изразиха своето недоволство заради тежкото наказание на двама от привържениците на българския шампион. Те са наказани от съда да не присъстват 2.6 години на мачове на "орлите" заради палене на факли. 

"Преди два дни съдът наложи отвратителната забрана от 2.6 години на председателя на Грийн фронт Светлан Иванов да посещава мачове на любимия му отбор. Не, Светлан не се е бил с полицаи, той не е хвърлял бомби, не е трошил седалки, не е хвърлял предмети по терена, не е малтретирал мирни фенове. Запалил е факла. Една.
Ние, представителите на всички фенклубове на „Лудогорец“ приемаме наказанието, защото уважаваме законите на България. И го показваме години наред. На нашите мачове няма хулигански прояви и често търпим подигравки на феновете на останалите отбори заради това. Нашето най-голямо прегрешение е, че палим факли. 
Да, „Лудогорец“ няма хиляди ултраси, от които полицията да трепери. Но „Лудогорец“ има стотици хиляди привърженици в цяла България, които в момента са възмутени от различния аршин.
Ние, феновете на Лудогорец“ , смятаме, че Светлан не е престъпник. Не са престъпници и момчетата, и момичетата от „Грийн фронт“. Затова започваме мирна кампания: Аз подкрепям Грийн фронт!!!
Нека всеки, който е възмутен от различния аршин, да си сложи снимката на корицата във Фейсбук", написаха от "Грийн фронт".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019