Спортният мениджър на Мидтиланд Свенд Граверсен разкри, че предпочита тимът му да пътува до Черна гора, отколкото до Разград във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Датският гранд ще играе с победителя от мача между Будучност и Лудогорец.

Така той запя друга песен за разлика от датските медии, които написаха, че се радват за възможността Мидтиланд да срещне деветкратния шампион на България. Местните издания уточниха, че отборът е избегнал битка със Селтик или Динамо (Загреб), но все пак наблегнаха, че Лудогорец е по-добрият вариант от Будучност.

"Разбира се, че искахме да бъдем домакини. Мач като гост в Източна Европа означава много проблеми за нас, независимо дали ще се изправим срещу Будучност или Лудогорец. Има много неизвестни фактори, както спортно, така и административно", заяви босът.

"И двата противника означават пътуване до Източна Европа, а в тези времена на пандемия пътуването може да се превърне в допълнително предизвикателство", допълни Граверсен.

"Ясно е, че се надяваме най-много на пътуване до Черна гора. Ние знаем, че можем да срещнем два различни противника, така че се подготвяме старателно и за Лудогорец, и за Будучност. Но все пак Черна гора е по-добрият вариант за нас", заяви още Граверсен.