Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев коментира представянето на отбора срещу Тотнъм. "Орлите" отстъпиха с 1:3, след като лондончани ги надиграха в мача от група "J" на Лига Европа.

"Най-слабото ни първо полувреме този сезон. Влязохме с прекалено голям респект. Второто вече знаехме, че каквото сме имали, вече е загубено и бяхме по-освободени. Бяхме много слаби първото полувреме. Второто играхме една идея по-добре, но класата на Тотнъм оказа влияние. В момент на подем, допуснахме грешка и Тотнъм успя да си затвори мача", каза Генчев.

"Едно от най-слабите места в отбора са статичните положения в защита. Трябва да се работи върху тези неща, не е нормално да получаваме голове три поредни мача от корнер. Вината не е само на защитниците, а на целия отбор. Всички трябва да участват в защита. Не може да разчитаме само на някои, а другите да не ги подкрепят. Вината е на целия отбор, не на отделни личности", продължи наставникът на шампионите.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"За Митков се колебаех до последно, но така бе предвидено. За Иван Йорданов исках да усети какво е да се играе в Лига Европа, но за съжаление малко се забави смяната", каза той. 

"Доволен съм от реакцията през второто полувреме. Тогава показахме, че можем да играем добър футбол. Създадохме поне три чисти голови положения, вкарахме гол и това трябва да ни послужи за пример”, добави Генчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа