Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев беше разочарован от представянето на отбора му при победата с 1:0 над Ботев (Враца), която върна "орлите" на върха в класирането.

"Днес сме доволни единствено от победата. Играта не подхожда на отбора като Лудогорец. Именно затова само трите точки ни задоволят от този мач.Знаете, че в четвъртък имахме бурна вечер. Трудно е да се настроим след евромачовете към българския шампионат. Направихме доста промени в състава, което пречи да има синхрон. Ротациите се отразяват като цяло на отбора. Днес не беше добър мач за нашия тим. Имахме най-много три положения, което е прекалено малко за Лудогорец. С цялото ми уважение към Ботев, който е един добър тим и един от най-добрите домакините. Ние трябва да водим играта, а днес ролите се бяха сменили.

Промени? Имахме само три тактически тренировки. Няма как да търсим стил и големи промени с едва-две тренировки. Искахме да подобрим някакви неща. Като цяло следваме работата започната от Стойчо Стоев. На този етап няма да има големи промени в Лудогорец. На полувремето искахме да пресираме още по-високо, да не позволяваме на противника да изнася лесно топката. Дали играчите ни са мислили за точките, а не за играта, е друг въпрос.

През паузата ще имаме 10 основни футболисти с националните отбори. Трудно е да се работи и да се променя нещо, когато ти липсват 10 водещи играчи. Не сме имали разговор да бъдещето с ръководството", каза Генчев.