Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев не беше доволен след равенството 1:1 с Черно море. "Орлите" бяха ощетени през втората част, когато гол на Кешерю бе отменен от съдията Георги Кабаков, който по-рано пък не отсъди дузпа за игра с ръка на Патрик Андраде.

„Не успяхме да победим, защото не успяхме да вкараме един гол повече от противника. Имахме доста ситуации. Футболът е игра на голове. Говорихме и в съблекалнята, че голът, който ни отмениха е чист. Ако са ни отменили чист гол, трябва да съжаляваме. Не трябва да се оправдаваме със съдиите обаче. Противникът се бореше, вкара ни от единствената си ситуация”, каза Генчев.

"Свикнали сме да играем срещу сгъстена защита. Като цяло доста отбори излизат с петима защитници срещу нас. Намерихме път към тяхната врата, създадохме ситуации, но там прибързвахме, въпреки че имаме нужната класа да не го правим. Именно затова не успяхме да вкараме. Изключително трудно е да играеш цял мач в половината на противника срещу силен отбор като Черно море. Техният гол стана след пет или шест наши последователни грешки. Поредица от грешки от наша страна и ни вкараха, именно за това трябва да съжаляваме. Нашата концентрация бе изцяло върху мача с Черно море, от утре започваме да мислим за Ференцварош”, коментира специалистът.

„При нас много рядко се случва да създадем толкова много положения, без да вкараме гол. Надявам се с Ференцварош да бъдем по-концентрирани. Не можем да играем по друг начин, трябва да играем атакуващо във всеки един мач”, добави наставникът на Лудогорец.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020