Авторът на победния гол за Лудогорец срещу ЦСКА - Върджил Мисиджан, сподели след успеха с 1:0 на "Армията", че се надява "орлите" да спечелят и при гостуването на Апоел (Беер Шева) в Израел. Първият мач от третия квалификационен кръг на Шампионска лига е идната сряда от 20:00 часа. 

"Знаехме, че ще е труден мач, тежка битка. Подготвихме се много добре. Добре е, че спечелихме. Трябва да продължим по този начин и в Израел. Още преди мача знаех, че може да последва такова подаване, при добър пас вратарят може да излезе, а аз винаги очаквам вратаря да изпусне топката", коментира холандецът.

"Показахме, че независимо от почивката на някои футболисти, други ги заместиха достойно. Трябва да спечелим и в Израел. Победата означава много за нас. ЦСКА и Лудогорец са двата най-добри отбора в България, винаги се получават завързани мачове - 1:1, 0:0 или минимални победи. Лудогорец винаги трябва да играе добър футбол, има какво да подобряваме, сезонът е в своето начало", продължи Мисиджан. 

"Искам да показвам най-доброто от себе си. Понякога съм разочарован, когато оставам на пейката, но това е решение на треньора и трябва да свиквам. Мисля, че с днешното си представяне доказах, че имам място на терена", добави бързоногият играч.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма