Голямата звезда на Лудогорец Джонатан Кафу призна, че се чувства отлично в тима, но скоро може да бъде осъществен негов трансфер. За подписа на бразилеца се борят няколко европейски тима, като най-настоятелни са от Лацио. Именно по тази причина италианският "Кориере дело Спорт" се свърза с Кафу.

"Клубът ми винаги се вслушва в това, което мениджърът ми има да каже, което е супер. През лятото разбрах, че е имало разговори с Лацио, но не се е стигнало до споразумение. Това е велик клуб от велико първенство, но не трябва да забравяте, че името ми циркулира и в Англия", започва Кафу.

"Сега обаче съм в много важен за мен сезон, първият ми в евротурнирите. Искам да оставя следа с Лудогорец, защото тук веднага се почувствах у дома, в отбора всички сме като едно семейство", допълва бразилецът.

"И все пак, за мен би било огромна крачка напред да заиграя в Лацио, но не мога да кажа нищо от сега. За бъдещето ми трябва да говорите с агента ми, аз се чувствам добре тук. Но може и да се стигне до мой трансфер през януари", завърши Кафу.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига