Лудогорец U15 започна новия сезон с впечатляваща победа с 12:0 над Добруджа (Добрич). Мачът от първия кръг на първенството в Елитната юношеска група до 15 години се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли".

Първото попадение в двубоя падна в 11-ата минута, а негов автор бе Християн Атанасов. Мирон Асенов удвои в 19-ата, а в 25-ата Атанасов реализира за втори път. Мирон Асенов вкара втория си гол в 27-ата минута. Константин Димитров направи 6:0, след като бе точен в 30-ата и 33-ата. При този резултат завърши първата част. 

Момчетата на Емилиян Петров стигнаха до седмото попадение в 40-ата минута. С него Християн Атанасов оформи своя хеттрик. Филип Гигов направи 8:0 в 45-ата минута.

Пет минути по-късно Никола Ботев вкара за 9:0. За 10:0 точен бе Филип Гигов в 53-ата минута. Той оформи своя хеттрик в 70-ата минута за крайното 12:0. Преди това, в 54-ата, се разписа и Мартин Станчев.

"Резултатът е красноречив. Имахме пълно превъзходство, като можеше да вкараме и повече голове. Съперникът не бе на особено високо ниво и тази победа не бива да ни заблуждава, защото си знаем, че има по какво да работим", коментира след успеха треньорът на "орлите" Емилиян Петров.