ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Крилото на италианския гранд Ювентус Марко Пяца е взел решение за възможността да премине в българския шампион Лудогорец. Според хърватското издание „Ютарний лист“ бившият хърватски национал не искал да играе в България, въпреки че „орлите“ проявяваха засилен интерес към неговите услуги.

28-годишното крило е собственост на Ювентус от 2016 година насам, но не влиза в плановете на „бианконерите“ и ще бъде преотстъпен за пореден път. Откакто „старата госпожа“ закупи Пяца преди 7 години, той игра под наем последователно в Шалке 04, Фиорентина, Андерлехт, Дженоа, Торино и за последно в Емполи.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Хърватинът има 24 мача за националния отбор на родината си, но не успя да се утвърди в състава на „ватрените“. С екипа на Ювентус той записа едва 21 срещи за седем сезона, след като беше закупен за почти 30 милиона евро от Динамо (Загреб). Хърватският шампион също се надяваше Пяца да се завърне в Загреб, но според италианските медии той най-вероятно ще продължи кариерата си в Турция. Ювентус се е съгласил да го преотстъпи на Фатих Карагюмрук за един сезон и в момента всичко е в ръцете на мениджъра на Пяца.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!