Eдно от новите попълнения на Лудогорец - халфът Жоржиньо, проведе снощи първа тренировка в Разград. Националът на Гвинея-Бисау игра през миналия сезон за ЦСКА под наем, а българският шампион го привлече от Сент Етиен. В интервю за сайта на Лудогорец Жоржиньо каза, че е сбъднал мечтата си, преминавайки при "орлите".

"Да играя за този клуб е една сбъдната мечта, за която съм работил здраво всеки ден. Благодаря на Господ, че съм тук", доволен е Жоржиньо.

"Моята мечта е да играя в Шампионска лига и да достигнем до групите на турнира. Знам, че амбициите на клуба са същите. И вярвам, че имаме възможностите и таланта да постигнем тези цели. Трябва да работим много здраво", коментира националът на Гвинея-Бисау.

Winbet -най-голямото разнообразие от пазари! (18)

Жоржиньо обясни, че познава повечето от играчите на Лудогорец. "Играл съм срещу много от настоящите ми съотборници в Първа лига. Убедил съм се, че те са талантливи футболисти", допълни Жоржиньо, който позира и с бившия си съотборник в ЦСКА - Станислав Манолев, който се присъедини към "орлите" през зимата.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери