Бразилският защитник на Лудогорец Рафаел Форстър вкара първите си голове за разградчани при триумфа с 3:0 като гост на Ференцварош в мач от Група „Н“ на Лига Европа. Той реализира втория и третия гол за победата.

След края на срещата 29-годишният бранител даде интервю за телевизията и призна, че докато е бил в началото на кариерата си в Бразилия, също е вкарвал две попадения в един мач. Форстър обаче забрави, че и в Украйна е вкарвал два пъти в един мач.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

БЛИЦ СПОРТ намери въпросните два мача, в които бразилският защитник се е разписвал по два пъти. Първият случай е от 26 октомври 2014 г., когато Форстър реализира първите два гола за Бразил де Пелотас при победата с 3:1 над Лондрина в мач от бразилската Серия „Д“. И двете попадения са директно от фаул, като второто много прилича на първия гол на защитника във вратата на Ференцварош.

Вторият път, когато Рафаел Форстър реализира два пъти в един мач, е от 23 октомври 2016 г. Тогава той носи на Зоря (Луганск) победата с 2:0 над Олимпик (Донецк) в украинския футболен елит. И двете попадения на бразилеца са реализирани от дузпа.

ВИДЕО ОТ ПОБЕДАТА НА БРАЗИЛ ДЕ ПЕЛОТАС НАД ЛОНДРИНА
* Головете на Рафаел Форстър са съответно на 34 секунда и 2:09 минута.

ВИДЕО ОТ ПОБЕДАТА НА ЗОРЯ (ЛУГАНСК) НАД ОЛИМПИК (ДОНЕЦК)
* Головете на Рафаел Форстър са съответно на 1:15 минута и 2:47 минута.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020