Капитанът на вече девекратния шампион на България Лудогорец Светослав Дяков говори за приключилото футболно първенство у нас и за голямата цел на "орлите" - поредно влизане в групите на Шампионската лига.

Дяков отчете, че конкуренцията не е била на нужното ниво и изрази надежда с новите попълнения, които ще привлече, Лудогорец да стане още по-конкурентен в Европа.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Лудогорец е много силен за нашето първенство, но може би и конкуренцията можеше да е по-добра. ЦСКА и Левски са ни традиционните конкуренти. Тази година към тях с е присъедини и Локомотив Пловдив", разкри той.

"Има известно отпускане, особено когато играем и мачове в Европа, заедно с тези в първенството. Но се стараем да бъдем професионалисти и да сме еднакво концентрирани на всеки фронт", продължи Дяков.

"Павел Върба е познато име. Приляга на отбора. С визитка и сериозни цели е. Дисциплината е на високо ниво с него. Генчев също помогна много. Бяхме силни при него. Той е млад треньор и тепърва ще се учи", увери полузащитникът.

"Надявам се с футболистите, които бъдат привлечени, да се гони голямата цел - Шампионска лига. И с тях да вдигнем нивото си. Марселиньо е сред незабравимите футболисти в историята ни. Радвам се, че съм работил с него", завърши капитанът на шампиона пред Диема.

Вижте какво още каза Дяков във видеото по-долу: