Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю вкара два гола за успеха с 4:1 над Жалгирис, който прати разградчани в трети квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Бяхме много уверени в дните преди мача. Да, знаехме, че не се справихме добре в първия двубой в Литва, но през цялото време бяхме сигурни, че ще спечелим. Трудно е да започнеш една среща и да знаеш, че на всяка цена трябва да вкараш гол. Мисля, че имаме страхотен отбор и тази вечер го показахме. Най-важно е да бъдем търпеливи. Това бе разковничето за успеха“, започна румънецът.

„Радвам се и съм благодарен на моите съотборници и приятели за волята и характера, който демонстрираха. Да допуснеш първи гол в такъв важен мач и след това да вкараш четири, е нещо наистина сериозно. В цялото това уравнение обаче не съм само аз, тук са и моите съотборници, които ми помагат да реализирам", допълни Кешерю.

"Щом има спекулации за мой трансфер, значи всички си вършим добре работата. Това е последната ми година по договор, но разговорите тепърва предстоят. Ще седнем с ръководителите и ще говорим. Дотогава обаче има много време. Сега ни предстоят нови тежки битки. Видяхте, че дори и във втория кръг има много сериозни съперници. Всичко зависи единствено от нас. Ако играем както днес, с увереността, която демонстрирахме, можем да победим всеки“, завърши нападателят.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма