Лудогорец отвори вратите на стадиона за малките фенове на отбора по повод Деня на детето 1 юни. Близо 200 деца от града и региона преминаха през тунела за играчи, влязоха в залата за пресконференции и микс-зоната, за да стигнат до най-интересната за всеки фен - съблекалня на отбора, съобщават от клуба.

Децата седнаха до екипите на любимите си играчи, "подготвиха тактиката" за предстоящ мач и бяха в ролята на своите фаворити. Обиколката включваше и посещение на ВИП местата на стадиона, както и снимки с последната спечелена Купа на България и живия талисман на отбора - орлицата Фортуна.

Докато изчакваха своя ред за обиколката на стадиона, децата участваха в забавни, спортни игри, организирани от треньорите в Академията на Лудогорец.

Междувременно, футболистите и треньорите на Лудогорец, които станаха шампиони в елитните юношески групи до 15 и до 17 години, ще бъдат наградени от ръководството на клуба преди началото на съботното дерби с Левски на стадион "Хювефарма Арена".

Церемонията започва час преди двубоя - в 19.30 часа. Индивидуални награди ще получат и отличниците в школата на 11-кратните шампиони, която изпраща един от най-успешните си сезони.