Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази своето задоволство от завръщането в игра на вратаря Владо Стоянов. 

Стражът отсъстваше от терена близо 3 години заради тежка контузия и редица операции. През уикенда той се завърна в мач на втория отбор на шампионите.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"През тези две години и половина направихме всичко необходимо Владо Стоянов да се възстанови. Успех, приятелю! Влизай във форма колкото се може по-бързо!", написа Домусчиев в своя профил във Фейсбук.

От своя страна Владислав Стоянов благодари на ръководството на Лудогорец, заявявайки следното:

"Все едно съм на 16 години. Истината е, че усещането бе странно. Първи официален мач от толкова време… През първото полувреме мислех само за случващото се на терена, но и за здравословното си състояние. Но ето, че няма проблеми, дори и 24 часа след пълните 90 минути, които записах срещу Хебър.

"Наистина се чувствах все едно за първи път играя футбол изобщо. Чувството беше много приятно, напрежението беше много голямо, но се радвам, че успях да се завърна. Независимо от головете, радостен съм, че успях да изиграя мача, да се чувствам добре и чисто физически да завърша мача здрав, без проблеми."

„Дори докторите се учудиха на моята упоритост и воля, но аз съм позитивен човек и винаги съм гледал позитивното. Казах им още първия ден, че ще се завърна. Това, което ми даваше сили, определено е жена ми, която беше до мен при всяка ситуация. Също така искам да благодаря на ръководството на Лудогорец и на собствениците, които не са ме оставили и за един ден. Във всеки един момент някой от ръководството ми е звънял, помагал с каквото може. Не съм оставен на произвола на съдбата, така че им благодаря. Също така на моите приятели, които ме подкрепиха. И на тях искам да благодаря. Това ми даваше сила да продължа напред и да се завърна, тъй като за мен футболът не е само работа, а страст. Футболът е една игра и аз отново искам да изпитвам удоволствието от нея", каза Стоянов пред "Меридиан Мач".