Щастливият собственик на Лудогорец Кирил Домусчиев, говори пред медиите след равенството 2:2 с Левски. Той заяви, че вече всички трябва да гледат към квалификациите в Шампионската лига, като добави, че отборът винаги е вярвал в собствените си възможности.

"Сега трябва да мислим за квалификациите за Шампионската лига. Ценна или не титлата... Всичко вече е в миналото, трябва да гледаме какво предстои. За квалификациите искаме стадионът да е готов", каза Кирил Домусчиев.

"Значително по-трудно ще пробием в Шампионската лига, защото с тази игра, която показахме през пролетта в някои от мачовете, ще е почти невъзможно да пробием . Трябва да се вземат мерки. Ако човек не вярва, никога няма да го постигне. Винаги сме вярвали в нашите възможности", добави собственикът на Лудогорец.

"Спас Русев е истински джентълнен. Виждате поведението му, да седне до нас и да ни уважи. Левски направи шпалир, това е европейско поведение с такива президенти е удоволствие да стоиш. Селският манталитет не подхожда на българския футбол вече. Надявам се повече да са такива президентите у нас", каза Кирил Домусчиев по повод присъствието на Спас Русев на трибуните.

Малко по-късно босът на "зелените" написа и следното във "Фейсбук":

Седма поредна титла!!! Всичко е постигнато с цената на много труд, себераздаване и качества на футболисти, треньори, администрация и ръководство. Поклон пред всички вас! Поклон и пред верните ни фенове!!!