Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци заяви, че класирането в групите на Шампионска лига е една реалистична и постижима цел. Бившият защитник на "орлите" очаква труден мач срещу Сутиеска (вторник, 20:45 часа) в първия предварителен кръг на Шамионската лига.

"Лудогорец е фаворит на хартия, но знаем, че ни чака труден мач. Сигурен съм, че във вторник ще сме подготвени срещу този мач. Отборът на Сутйеска е добър. Нашите треньори гледаха един техен мач на живо. Не е лесен съперник. Реална цел е на Лудогорец да влезне в групите на Шампионска лига. Миналата година бяхме близо. Нашите момчета са същите, имаме и нови футболисти, които са на добро ниво", сподели той в интервю за БНТ.

Според него ЦСКА 1948 ще се намеси в борбата за титлата в новия сезон, редом с отборите на Левски и ЦСКА.

"Левски изгради добър отбор с един добър треньор. ЦСКА има вътрешни проблеми от края на миналия сезон. Аз очаквам битка за титлата между Лудогорец, Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948. Анте Шимунджа стана шампион с над 20 точки преднина. Ръководството е доволно от работата му. Надяваме се отборът да става по-добър от мач на мач", допълни той.

Румънецът сподели очакванията си за спрягания за нов селекционер на националния отбор по футбол Младен Кръстаич. Козмин Моци разказа за пречите, с които се е сблъсък при първия му досег с българския футбол.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022