Редица мениджъри ще присъстват на трибуните на стадион "Васил Левски", за да изгледат на живо финала за Суперкупата на България между Лудогорец и ЦСКА, пише "Тема Спорт".

Целта на посещението им е интерес към четирима футболисти на "червените". Става въпрос за Валентин Антов, Жорди Кайседо, Брадли Мазику и Георги Йомов.

Най-сериозно присъствие ще има заради централния бранител, който през последния сезон игра под наем в Серия "А" с екипа на Болоня. Шефовете на италианския клуб обаче решиха да не откупят правата му и той се завърна на "Армията".

Най-сериозен интерес към Антов има от Франция. Според последните информации обаче на мача ще присъстват и скаути от Англия, които идват по покана на техническия директор на "червените" Алън Пардю. Те също ще се запознаят отблизо с качествата на българския национал.

Представители на италиански и испански отбори ще следят отблизо изявите на Жорди Кайседо. Брадли Мазику пък ще бъде наблядаван от скаути на два френски клуба, единият от които е Клермон.

Както е известно, контрактът на левия бранител изтича след година и на този етап той още не е преподписал, което ще му позвори от Нова година да преговаря с други отбори като свободен агент.

Заради това от ЦСКА може да се наложи да го продадат до края на лятото, за да не го изпуснат без пари след година, особено ако играчът продължава да упорства и да не иска да поднови договора си до средата на август.

Георги Йомов пък влиза в селекционните планове на Аустрия (Виена). Интерес към него има и от Русия и Турция.