Левски победи Лудогорец с 2:0 в дербито на 13-ия кръг в Елитната група до 15 години. Точни за "сините" бяха Георги Камбитов и Лазар Петров.

Срещата започна равностойно, като и двата отбора имаха своите шансове за гол. В края на полувремето хубав удар на Мартин Гайдев се отби от страничната греда. Последва корнер, след който Александър Панайотов направи страхотно спасяване след удар на Георги Камбитов.

В продължението на първото полувреме Преслав Стойков бе изведен на добра позиция, но стреля покрай вратата. Така през първата част голове не паднаха и двата тима се прибраха на почивка при нулево равенство.

Второто полувреме започна перфектно за "сините". Добра контраатака в 45-ата минута бе завършена от Георги Камбитов и Левски поведе в резултата. 

Лудогорец отговори със сериозен натиск и множество положения, но пропуски и няколко намеси на Дамян Дамянов не позволиха на топката да влезе във вратата на Левски. В заключителните минути на срещата домакините отбелязаха второ попадение, което бе дело на Лазар Петров.