Ръководството на Лудогорец благодари на феновете си след победата над Младост (Подгорица) с 3:0 в реванша от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. От клуба пожелаха успех и на другите два български участника в еротурнирите - Берое и Левски, които утре излизат в реванши от Лига Европа.

Ето съобщението, публикувано в официалния сайт на "орлите": 

"Ръководството, треньорите и футболистите на ПФК Лудогорец изказват своята благодарност към феновете на тима, които пропътуваха разстоянието до столицата на Черна гора Подгорица и подкрепиха любимците си срещу Младост. Както преди седмица в Разград, привържениците застанаха зад отбора и спомогнаха за крайния успех над съперника, с който поредната еврокампания започна отлично. 

Нямаме съмнение, че с подкрепата на верните ни привърженици Лудогорец има всички шансове да запише още един силен сезон в Европа и да радва феновете на футбола в България. ПФК Лудогорец пожелава успех на Левски и Берое в реваншите срещу Марибор и ХИК. Не се съмняваме, че след резултатите от първите срещи двата отбора имат реалните шансове да продължат напред в турнира. Стискаме им палци"!

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка
Програмата на Първа професионална лига
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа