Юношите на Лудогорец до 18 години не оставиха шансове на връстниците си от ЦСКА и ги изхвърлиха от турнира за Купата на БФС. Реваншът от осминафиналите в Разград завърши 0:0 и след победата в столицата "орлите" се класираха за четвъртфиналите на надпреварата с общ резултат 2:1. 

Момчетата на Юри Васев създадоха няколко чисти голови положения, като допуснаха съперника да стигне само до един удар с глава към вратата, преминал на метри встрани. 

Още във втората минута на срещата гостите като по чудо не инкасираха гол. Тогава Хюсеин Хюсеинов центрира в наказателното поле, а Митков засече, но топката срещна гредата. До почивката близо до попадение бяха още Иван Йорданов и Хюсеинов, съответно в 40-ата и 43-ата минута, но до попадение не се стигна.

През втората част разградчани продължиха да доминират над своя съперник. В 48-ата минута шут на Георги Стоянов профуча над горната греда. Отново той в 67-ата минута се пребори за спорна топка, напредна и стреля силно, като вратарят успя да избие. Седем минути по-късно Димитър Митков прати топката на сантиметри от страничния стълб. 

В крайна сметка нулевото равенство се запази и „орлите“ очакват да научат какъв съперник ще им отреди жребия за четвъртфиналите.

Съставът на Лудогорец: Дамян Дамянов, Илкер Будинов, Георги Вълчев, Станислав Вълчев, Николай Томов, Стефан Методиев, Иван Йорданов, Хюсеин Хюсеинов, Георги Стоянов, Доминик Янков, Димитър Митков (Георги Бабалиев, Кристиян Кънчев, Петър Караангелов).