Лудогорец направи официално откриване на новата трибуна на сектор "В".

Съоръжението бе реконстриурано, за да придобие супермодерен облик и бе открито от един от собствениците на клуба Георги Домусчиев. Той разкри пред камерата на Диема Спорт 2, че за новата трибуна е взаимстван опит от най-добрите стадиони в света и допълни, че ръководството се е постарало да да бъде максимално комфортно на феновете.

"Искам да ви честитя новото съоръжение, което е за Вас, постарали сме да създадем възможно най-добрите условия, за да ви бъд комфортно, не сме пестили средства, постарали сме се да ви носи радост.

За 5 месеца строителите се справиха с построяването на този сектор, благодаря им, както и на хората, които контролираха този процес, за да може в Разград да се провеждат европейски мачове, успех на Лудогорец и в мача тази вечер, както и в мачовете в Лига Европа

Имаме доста опит, бързо и качествено си направихме нещата, за да може Лудогорец да играе плейофите и групова фаза в европейските турнири. 3600 места са седящи, седалките са максимално комфортни за феновете на Лудогорец", коментира Домусчиев.

Новият сектор "В" разполага с 3541 седящи места със седалки като на "Алианц Арена" в Мюнхен. По-голямата част от тях са покрити с козирка. За комфорта на зрителите е обособена кетеринг зона в променадата на трибуната, луксозни санитарни възли и стая за първа помощ. Изграден е и луксозен ВИП лондж от най-висока категория за 120 гости. Достъпът до местата на сектор "В" ще става през турникети, които допълнително увеличават сигурността на "Лудогорец Арена".