ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ръководството на Лудогорец излезе с позиция след недоволството на Черно море от съдийството в срещата вчера в Разград, спечелена от "орлите" с 3:1.

Позицията на шампионите, озаглавена с "Кой избяга от час?":

"На 12 февруари 2024 г. в 18,30 ч. треньорският щаб на Лудогорец  - Георги Дерменджиев, Тодор Живондов, Светослав Дяков, както и треньорът на Лудогорец II Захари Сираков и асистентът му Емил Иванов, присъстваха на оналайн семинар, на който им бяха презентирани спорни ситуации от съдийско естество, като най-много е акцентирано на дузпите и червените картони. Бе детайлно разяснено как експертите в областта ги тълкуват. А експертите не бяха кои да е. Семинарът премина под егидата на заместник-председателя на Съдийската комисия на УЕФА Карлос Веласко и с участието на председателя на Съдийската комисия на БФС Давид Борбалан.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

По информация на Лудогорец от 34 поканени треньори от Първа и Втора лига в България са присъствали единствено Константин Мирчев Локо (Пд), Александър Тунчев (Арда), Николай Митов (Монтана) и Райко Якимов, от чийто профил вероятно е наблюдавал треньорският щаб на Левски.

За избягалите от час молим Съдийската комисия да повтори онлайн семинара! Така значително ще се намали броят на нелепите жалби и декларации, които ще ни залеят в предстоящия полусезон. Вече прочетохме една такава". 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

 

Кой избяга от час? На 12 февруари 2024 г. в 18,30 ч. треньорският щаб на Лудогорец - Георги Дерменджиев, Тодор...

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Вторник, 20 февруари 2024 г.