ПФК Лудогорец и "SportVision" дадоха обща пресконференция в магазина на компанията в град Варна. Повод за събитието бе представянето на съвместното партньорство между клуба и "Sport Vision", основен доставчик и спонсор на „орлите“ за два сезона. Участие в пресконференцията взеха изпълнителният директор на "SportVision" Войслав Гликич, изпълнителният директор на ПФК Лудогорец - Ангел Петричев, капитанът на "орлите" Светослав Дяков и новото попълнение Яцек Горалски.

"Благодарение на "Умбро" имаме три отлични мачови екипи с прекрасен дизайн, от които сме много доволни. Нашият отбор е облечен като всички водещи европейски клубове. Хубаво е също, че можем да продаваме клубните си артикули във всички магазини на "SportVision", което ни помага да акумулираме допълнителни средства за издръжката и да радваме феновете си с бонуси. Подобен маркетинг прилагат всички сериозни клубове“, каза Петричев.

Изпълнителният директор на „SportVision“ Войслав Глигич също засипа със суперлативи Лудогорец: „Нашата верига за спортни стоки е водеща в света и е логично да си партнираме с най-добрите отбори в страните. Такъв в България е Лудогорец. Доволни сме, че успяхме да изпълним всичките му изисквания за най-добрите екипи, направени с качествени материали.“

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма