Ръководството на Лудогорец обясни ситуацията със Сисиньо. Както е известно, се очакваше бразилецът да удължи договора си с българския клуб, а след това да бъде даден под наем на Коринтианс. Днес обаче се появи информация от бразилския клуб, че сделка почти сигурно няма да има, като не дават конкретна причина за стопирането й.

„Колегите от Кориантианс отдавна минаха границата на нормалната комуникация. В продължение на два месеца пускат слухове, че ще купуват играча, а в крайна сметка в офиса на Лудогорец има едно писмо, в което те го искат под наем без пари. Лудогорец е платил трансферна сума за играча и няма намерение да прави подаръци. Все пак не е Коледа”, каза по темата Ангел Петричев, цитиран от Спортал.

От Коринтианс дори обявиха, че са приготвили фланелка с номер на Сисиньо, на което Петричев добави: „Могат да я закачат в съблекалнята и да й се любуват. Сисиньо е играч на Лудогорец. Ако имат пари за трансфер, ще преговаряме, ако не - да са живи и здрави. Прекалено наивно е да мислиш, че някой ще ти даде играч само, защото си Коринтианс. Съветвам ги да спрат със спекулациите, защото имаме механизми за защита и ще се възпозваме от тях.”