Лудогорец е близо до осъществяването на още един силен трансфер. Това съобщи директорът спортна администрация на клуба Георги Караманджуков по време на пресконференцията, на която беше представен Бърнард Текпетей, привлечен от Шалке 04.

"Желанието на треньорския щаб бе да бъдат привлечени офанзивни футболисти. Скаутите определят няколко опции, от които треньорите избират. Бърнард бе един от първите ни варианти. Имаше договор за преотстъпване от Фортуна Дюселдорф, които имаха голямо желание да го задържат, но неговото бе да дойде при нас, което бе водещо и основно. Той направи не малко компромиси, за да е тук. Вече тренира, но има няколко неща, които да се уточнят документално и след това вече треньорския щаб ще решава кога да го използва", каза Караманджуков.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Ще има хора, които си тръгват, но никой няма да е като свободен агент. Близо сме до още един футболист и се надяваме да го представим скоро. Ще взимаме само хора, които са на нивото и над нивото на настоящите. Търсим на поста централен нападател, но и поради ситуацията с Вандерсон, ще търсим и негов заместник", добави Георги Караманджуков.

Припомняме, че до момента деветкратните шампиони на България се подсилиха за сезон 2020/2021 с Алекс Сантана от Ботафого и Бърнард Текпетей.