След като осъществи два много силни трансфера - Жоао Пауло и Ренан дос Сантос, Лудогорец взе голямо име и в щаба на треньора Георги Дерменджиев. Това е бившият вратар на Байерн (Мюнхен) - Бернд Дреер.

"От утре в щаба на Дерменджиев ще има нов треньор на вратарите. Става дума за едно изключително голямо име. Бивш играч на Байерн (Мюнхен). Специалист, който има доста сериозна визитка. Бернд Дреер е името, което ще пристигне в клуба. Той вече познава качествата на нашите вратари. Това е човек, който е бил в екипа на Феликс Магат. Работил е с Отмар Хитцфелд. Утре ще се присъедини към лагера ни, а Любомир Шейтанов напуска клуба. Той ще се върне в Бургас. Пожелавам му успех. Шейтанов е един изключителен специалист", заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

Бернд Дреер бе резерва на Оливер Кан в Байерн от 1996 до 2003 година. Стана шампион на Германия седем пъти и има още девет трофея.  Започва да работи като треньор на вратарите под ръководството на великия Сеп Майер. Работил е също така в Шалке с Феликс Магат, а за последно бе в Аустрия Залцбург.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига