Лудогорец спечели Елитното първенство при юношите до 15 години. Момчетата на Милен Маринов завършиха сезона като първенци, с което клубът от Разград завоюва титлите и в трите елитни юношески шампионата у нас - при 15, 16 и 17-годишните футболисти.

Най-малките играчи сред трите възрастови заслужиха шампионския трофей, след като не допуснаха нито една загуба през пролетния полусезон. Отборът демонстрира и най-добрата защита, в резултат на което за 30 изиграни мача допуснаха едва 8 гола в своята врата.

Юношите на шампиона се поздравиха със спечеленото първенство след последния мач за пролетния дял - срещу Кронос (Пловдив), игран у дома. Разградчани подцениха съперника и в резултат срещата завърши с реми 1:1. Точен за "зелените" бе Веселин Атанасов, който откри резултата в 7-та минута след асистенция на Ястиян Георгиев. Пред разградчани се разкриха още редица голови ситуации и макар те да доминираха на терена, през първото полувреме гостите успяха да реализират единствената си възможност, с което изравниха. "Орлетата" до последно преследваха победата, но така и не съумяха да увеличат резултата в своя полза.

"Въпреки че днес се забеляза отпускане от страна на момчетата, което не трябва да се случва, поздравявам отбора, треньорския щаб и ръководството за спечелването на шампионата. Успехът е в резултат на добре свършената екипна работа през сезона - с помощта на помощник-треньора Христос Доков и наставника на вратарите Венцислав Богданов", се обърна с признателност гордият старши треньор на Лудогорец U15 Милен Маринов.

Освен трите шампионски титли в елитните юношески групи, Лудогорец триумфира и във възрастова група U14. Третият отбор на клуба завърши на първо място в Североизточната Трета лига, където участваше с изключително млад отбор, съставен от продукти на собствената академия.