ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудогорец отново подготвя голям изходящ трансфер. Халфът на шампионите Якуб Пьотровски се очаква да бъде футболистът, който да донесе най-сериозни средства в касата на "орлите" през лятото. 

Спекулациите за бъдещето на полския национал се засилват след силните му игри не само за разградчани, а и за родината му. Не е тайна, че редица клубове следят представянето на 26-годишния плеймейкър. Последните информации са, че той е в плановете и на Виляреал, след като скаути са го предложили на деветия в Ла Лига. 

 Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Отдавна се знае, че Пьотровски е желан и от турския гранд Галатасарай. Полякът, който този сезон сложи капитанската лента на ръката си, изигра 40 двубоя във всички турнири от началото на сезона за Лудогорец и вкара 15 попадения - 9 в Еfbet Лига, 4 в Лигата на конференциите и 2 в Лига Европа.

В Полша заливат с похвали Пьотровски след страхотното му представяне в баража за Евро 2024 срещу Естония (5:1) и силните му изяви във финалния плейоф срещу Уелс, спечелен с дузпи. В първия мач капитанът на Лудогорец вкара красив гол с удар извън наказателното поле, а освен това направи и асистенция. Това със сигурност ще му донесе място в състава на поляците за еврофиналите в Германия (14 юни - 14 юли). "Дружина полска" попадна в група "D" заедно с Австрия, Франция и Нидерландия.

Очаква се "орлите" да приберат от продажбата на Пьотровски през лятото поне 5 милиона евро. Припомняме, че през миналата година Лудогорец осъществи впечатляващи сделки, продавайки за солидни суми Кирил Десподов (на ПАОК) и Игор Тиаго (на Брюж).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!


* Снимка: Profimedia.bg