Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Лудогорец днес се изправя пред второто препятствие по пътя в борбата си за участие в груповата фаза на Шампионската лига. След като отстрани северноирландския Крусейдърс, тимът от Разград приема унгарския първенец МОЛ Види (Видеотон). Първата среща от втория квалификационен кръг на турнира започва на „Лудогорец Арена“ от 20:00 часа.

„Орлите“ за първи път се изправят срещу отбор от Унгария, след като вече имат в историята си елиминирани съперници от девет различни страни – Словакия, Сърбия, Италия, Люксембург, Румъния, Черна гора, Чехия, Литва и Северна Ирландия. Сега Лудогорец ще се опита да превземе и десета територия.

Очакванията са да няма промени в титулярния състав на разградчани в сравнение, с този който записа убедителното 7:0 над Крусейдърс в първия мач. Българският шампион ще опита да постигне ранно попадение, с което да вкара мача в желаното от треньорския щаб темпо.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Треньорът на МОЛ Види Марко Николич няма кадрови проблеми, но неговите притеснения са свързани с колебливата игра на тима от началото на сезона и трудното елиминиране на люксембургския Дюделанж.

Балканите не са гостоприемни за тима от Секешфехервар от началото на XXI век. В предишните си пет сблъсъка с балкански отбори през този век, МОЛ Види има четири отпадания. Единствено през сезон 2016/17 е елиминиран сръбският Чукарички в Лига Европа.

Интересното е, че първо Марек от Балканите отстранява унгарския тим. През лятото на 2003 година дупничани правят 2:2 у дома, а като гост печелят с 3:2 след продължение. След това МОЛ Види отпада още от Марибор, Младост (Подгорица) и Партизан.

Резултат с изображение за лудогорецЛУДОГОРЕЦ – МОЛ ВИДИMOL Vidi FC.png

Днес от 20:00 часа по Диема Спорт
Разград, „Лудогорец Арена“
Съдия: Боян Панджич (Швеция)

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Моци, Фостър, Натанаел, Дяков, Саша, Мисиджан, Вандерсон, Марселиньо, Кешерю
Контузени: Анисе, Вл. Стоянов, Григоре
Наказани: няма

МОЛ Види: Ковачик, Фиола, Винисуис, Юхаш, Стопира, Паткай, Хаджич, Него, Хусти, М. Шчепович, Лазович
Контузени: няма
Наказани: няма

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019