Централният защитник Козмин Моци се очаква да се завърне в стартовата единадесеторка на Лудогорец за мача с ЦСКА Москва, съобщава вестник "Тема Спорт". Двубоят с руснаците е в четвъртък от 20:00 часа. Той е първи мач от група Н, в която са още испанският Еспаньол и унгарският Ференцварош.

През този сезон румънецът има само едно участие в шампионата. Той бе титуляр при 2:0 над Витоша Бистрица. 34-годишният бранител обаче е взел участие в пет от евробитките на разградчани. В тях той отбеляза и един гол - при 5:0 над ТНС на "Лудогорец Арена".

Моци все още е важен играч за шампионите, въпреки че през този сезон доста повече става част от ротациите в отбора. И това се очаква да се види именно в първата битка от груповата фаза на Лига Европа през новия сезон. 

Срещу московските "армейци" на линия ще бъде и националът Антон Недялков. Той също не беше в групата за двубоя с Етър. Очаква се срещу руския гранд той да действа като ляв бек. 

От лекарския щаб на Лудогорец правят всичко възможно Абел Анисе да бъде на линия за четвъртък. Мадагаскарският полузащитник се контузи на загрявката преди срещата с великотърновци. Анисе бе записан в стартовата единадесеторка, но вместо него в игра се появи Яцек Горалски.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020