АНКЕТА: Защо Левски загуби от Лудогорец?

Футболистът на Лудогорец Марселиньо, който вкара откриващото попадение при успеха с 2:0 в дербито с Левски, даде своето мнение след края на двубоя. Бразилецът обяви, че първенството съвсем не е приключило, но отчете, че победата днес е била доста важна. 

"Благодаря за наградата. Много важна победа в мач, в който трябва да се спечели, ако искаш да ставаш шампион. Без значение дали навън или у дома. Тази победа е много важна, дава ни самочувствие за бъдещето. Днес играхме с преса в предни позиции. Ако трябваше да ги изчакваме, те имаха самочувствието да контролират мача. Особено с тази публика зад тях. Днес Лудогорец игра своята игра, всеки път го прави. Такъв е стилът ни", каза Марселиньо.

"Играхме срещу голям отбор. Те искаха да вкарат, но ние ги пресирахме много. Когато се играе дерби винаги е така – 1:0 и после се играе малко по-сигурно. Познаваме Стойчо Стоев, защото вече сме работили. Той не е нов или непознат треньор. Успя да направи стратегия за мача в тези 2 дни, които тренирахме с него. Успя да повиши организацията в играта. Бяхме много добри в пресата. Лудогорец обича тези мачове, в които има напрежение. Днес спечелихме хубаво. Имаме самочувствието да играем в тези мачове. Шампионатът обаче не е завършил. Победата днес е много важна, да, но първенството съвсем не е приключило", добави бразилецът.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019