Футболистът на Лудогорец Марселиньо коментира успеха над Дунав с 2:0 в мача от 19-ия кръг на Първа лига. Бразилецът вкара и двете попадения за успеха на "орлите". Марселиньо изрази мнение, че разградчани са контролирали играта през цялото време, а вратарят Ренан дос Сантос не е имал работа. 

"Направихме добър мач. Бяхме концентрирани. Пресирахме добре. Затова спечелихме. Преди първия гол имахме две ситуации, но не успях да вкарам. Но след това стана спокойно. Топката ми дойде на левия крак и бе удобна за мен, и успях да вкарам. Втория с глава, не знам как мисли защитата, но аз успях да се извися и да вкарам“, каза Марселиньо.

„Вече съм добре. Готов съм за мача с Хофенхайм, всичко е наред“, коментира бразилецът за травмата, която го мъчеше допреди дни.

"Днес контролирахме целия мач. Те нямаха ситуация. Имат един шут отдалеч и това беше. Ренан трябва да тренира утре, днес нищо не прави", каза с усмивка бразилецът.

„Вече ще мислим за Германия. Ще видим какво иска треньорът. Дано направим силен мач и да се класираме. Не знам как ще играем. Треньорът ще каже. Ние трябва да сме внимателни. Нужен ни е изключително силен мач, за да минем напред“, завърши Марселиньо.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА