Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци и треньорът Анте Шимунджа застанаха пред медиите преди заминаването на отбора за Ирландия. Утре „орлите“ гостуват на Шамрок Роувърс в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Първата среща в Разград завърши с успех за българския шампион с 3:0.

„Момчетата знаят, че този съперник играе съвсем различно като домакин. Тогава залага на атакуващ футбол. Всички са наясно, че нищо още не е решено. Надявам се, че ще си тръгнем с победата. Търсим опитни футболисти, но трябва да намерим най-добрите варианти. Ще вземем играчи, само ако намерим класни попълнения. Трябва да си свършим нашата работа в Ирландия и тогава да мислим за следващ съперник", заяви Моци.

„Няма начин да подценим Шамрок. Този мач ще е съвсем различен от първия. Знам разликата в представянето на съперника при разменено домакинство. Не си правим сметки, искаме да изградим победен манталитет. Ние сме тим, който иска да побеждава във всеки мач. Знаем, че трябва да сме концентрирани в този един конкретен мач. Доминик Янков пътува с нас. Чакам зелена светлина от доктора. Само Клод Гонсалвеш няма да играе", коментира Шимунджа.