Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори пред медиите след победата над Левски с 1:0 в среща от efbet Лига. Той подчерта, че конкуренцията в първенството се е засилила и определи това като добро за футбола.

„Още е много рано да говорим за титла. Трябва да печелим мач след мач и да вземем максимума. Левски има добър отбор, ЦСКА е добър отбор, Локомотив Пловдив, Черно море. Хубаво е да има конкуренция“, каза Моци.

„Ние знаем какъв отбор е Левски – добър отбор с добри футболисти. Тези 3 точки са много важни. Не искам да говоря за съдията, защото от трибуната може да се вижда по различен начин“, заяви още бившият румънски футболист.

„Тежко беше, нашите футболисти имаха 6 дни почивка. От началото на юли играем през 3 дни. Всички отбори са по-добри от миналата година. Не гледам статистиката, че стартът е лош. Гледам отново да сме шампиони“, заяви още Моци.

Той коментира и предстоящия мач срещу Нордселанд.

„В четвъртък ще е различен мач, защото теренът е изкуствен. Те са много добър отбор. Играха срещу ФКСБ в квалификациите. Имат много добри млади футболисти. Мачът там няма да е лесен“, завърши той.