Новата звезда на Лудогорец Мавис Чибота обяви, че се чувства отлично в Разград. Крилото говори заедно със Стойчо Стоев на традиционната пресконференция преди двубоя с ТНС. Първият мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа е утре от 20:30 часа на "Лудогорец Арена".

„Чувствам се добре с новия ми живот в Разград. Семейството ми харесва живота тук. Като говорим за мача трябва да се постараем да използваме домакинското ни предимство“, каза Чибота на брифинга.

„Отборът се чувства добре, много по-добре в сравнение с периода преди около месец. Целият отбор е все по-задружен и съм сигурен, че ще сме готови за двубоя утре. Треньорът ще вземе правилните решения. Нямам предпочитания с кого играя. Решението е на треньора и това винаги е за доброто на отбора. Имаме страхотен щаб", продължи крилото на шампионите.

„Има разлика между мачовете в България и в Европа. В Европа нямаме право на грешки, докато в мачовете в българското първенство даже и да допуснем грешка, ще можем да я поправим, защото шампионатът е дълъг", каза още Чибота, добавяйки: „За мен е по-добре отборът да победи, отколкото да вкарам гол. Даже и да дам асистенция това ще ми стига, ако Лудогорец спечели." 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020