Полският полузащитник на Лудогорец Разград Яцек Гуралски може да се озове в турската Суперлига, след като към него интерес са проявили местните Сивасспор, Денизлиспор и още един неназован клуб от тамошната Суперлига, пише турската спортна агенция Аджансспорcom, както и полски издания. Специално за интерес на Денизлиспор към 27-годишния дефанзивен халф пише One.pl.

Интересното е, че новината за интерес от трите турски отбора към Гуралски се появява няколко часа след публикацията, че той може да се присъедини към казахстанския Кайрат Алмати като свободен агент. Договорът на Гуралски с Лудогорец изтича през лятото и за момента не е подновен. По-малко от 6 месеца преди неговия край той има право да преговаря като свободен агент от летния трансферен период и дори да подпише контракт, който влиза в сила след края на настоящия.

Със сигурност от Лудогорец ще се опитат да продадат сега играча, който загуби титулярното си място в Разград. На тази позиция в момента шампионите използват Абел Анисе и Стефан Баджи, а като опция може да бъде пускан и титулярният капитан Светослав Дяков, а също така и Мей Махлангу, ако остане в отбора след края на наема в казахстанското първенство.