Вкаралият гола за Лудогорец Оливие Вердон сподели след загубата с 1:4 от Аякс в първи плейофен мач между двата отбора за влизане в групите на Лига Европа, че „орлите“ не са успели да реализират положенията си през второто полувреме.

„Знаехме, че Аякс е наистина голям отбор, но вярвахме и в себе си. Срещу такива отбори нямаш време в мача. Те вкараха три гола през първото полувреме, докато ние не играхме добре. През второто полувреме стояхме по-добре, но не успяхме да си реализираме положенията“, заяви Вердон след мача.

„Мисля, че не бяхме прекалено респектирани от Аякс. Имахме нужда да се адаптираме към двубоя. Срещу опонент като Аякс трябва да се защитаваш на 101% процента. През следващата седмица ще работим за по-добър резултат“, добави защитникът.

„Нямаме какво да губим. На полувремето треньорът ни даде увереност и имахме повече кураж. Трябва да бъдем по-спокойни. Знаем, че ще бъде много трудно да наваксаме пасива си, но не трябва да губим вярата в себе си. Ще бъде много трудно“, завърши Оливие Вердон.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа