ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира загубата с 0:2 от косовския Балкани в първа среща от предварителните кръгове на Шампионска лига. Специалистът определи мача като "слаб", а втория гол, който получи тимът му като "елементарен".

„Трябва и аз да разбера какво се случи. След 10-15-ата минута при нас нещо се счупи. Изключително груби грешки направихме при отиграването на топката. Отборът на Балкани поведе заслужено в края на първото полувреме. През втората част имахме своите шансове, но като цяло слаб мач за нас. Отбор като нашия не може да си позволи такъв елементарен втори гол. Футболът е игра на грешки, 0:2 е резултат, срещу който трябва да  е борим с всички сили”, каза Петев.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„На почивката искахме да задържаме повече топката. Всеки трети пас беше грешен. Трябва да поздравим Балкани, игра много добър футбол. Ние не трябва да го позволим в Разград.

Естествено, че трябва да работим върху доста неща. Важно е в петък в мачът за първенството срещу Крумовград. Ще направим доста промени и очакваме реванша в сряда. Трябва да отбележим гол, защото той може да направи разликата. С това, което имаме, с това ще се борим”, завърши специалистът.

Следете с БЛИЦ: Лятна подготовка 2023 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!