ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори преди реванша с косовския Балкани. Разградчани загубиха с 0:2 като гост, а вторият мач между двата тима от първия предварителен кръг на Шампионска лига е утре на "Хюфеварма Арена" от 21:00 часа.

Наставникът на "орлите" се закани отборът му да изглежда по различен начин от последните два двубоя, загубени от Балкани (0:2) и Крумовград (1:3).

„Естествено, че вярваме в продължаването ни, ние трябва да се постараем много. Изиграхме посредствен мач, допуснахме елементарни голове. Утре мачът трябва да е различен и да търсим победата още от първата минута. Трябва да сме умни, да не отиваме хаотични“, сподели Петев на пресконференция преди сблъсъка.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„За мен най-важното е себераздаването на всеки един, който влезе да играе. Логично е да са по-прибрани. Ние трябва да търсим нашите шансове. Трябва да заличим преднина от два гола“, допълни той.

„Нормално е, но ние трябва да се преборим с напрежението, което е над нас. Това няма да е оправдание. Гледах два пъти мача с Крумовград и мисля, че бяхме изключително вяли в защита, допуснахме три гола, но също така изтървахме над десет. Като бягане, не е било на същото ниво като с Балкани. Играчите са бягали повече в предните мачове, с лека ръка допуснахме три гола, което за нас е пагубно“, каза още специалистът.

„Трябва да играем като отбор, това е първото и най-важно. Ние по този начин излязохме от кризата през март. Всеки има качества и затова е в този отбор, да ги покаже. Основното нещо е утре всеки да се бори за другия“, сподели Петев.

„Залогът е голям, ние трябва да направим всичко възможно да преодолеем този противник, няма да е лесно. От нас зависи как ще действаме във всички 90 минути. И продълженията влизат в плановете, погрижили сме се и за това“, завърши наставникът на "орлите".

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!