Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев си пожелава още много "луди нощи" с "орлите" и през 2019 година. Той посъветва конкурентите на хегемона у нас да се стремят да стигнат нивото на седемкратния шампион.

"Като бивш журналист да кажа, че се надявам, че продължаваме да живеем в правова държава. Нека тези, които искат да ни свалят от върха, достигнат нивото на Лудогорец на терена. Това е правилният начин. А не да се опитват да дърпат Лудогорец надолу към тяхното ниво", обърна се Петричев към конкурентите на "орлите" по време на пресконференцията, която шампионите свикаха в София преди старта на зимната подготовка.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Пожелавам си много луди нощи с Лудогорец. Който знае историята на Лудогорец, знае какво имам предвид", добави шефът в клуба от Разград.

"Целта пред отбора е една и съща, нищо не се е променило. Лудогорец трябва да е на първо място и да играе добър футбол. Нищо по-различно от 2018 година. Трябва да спечелим шампионата, а и Купата на България, която убягва на отбора в последните години", каза наставникът Антони Здравков. 

"Треньорският щаб ще има по-богато мислене от хората, които са професионалисти. Имам предвид д-р Валентин Великов и Здравко Здравков. Имаме нов анализатор от Бразилия и така те стават двама", добави треньорът. 

"Нормално е да играем със силни отбори през зимната пауза, въпреки че през пролетта не ни чакат европейски мачове. През годините Лудогорец се е доказал и е нормално да търсим възможно най-добрата подготовка", каза още Здравков. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019