Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев определи нулевото равенство с литовския Судува като мач с голямо напрежение. Той каза, че тимът на Херо се е стремил да зарадва феновете с добра игра и да продължи след гостуването в Литва и определи целта им за изпълнена.

"Футболът е 90 минути, нормално е да има притеснение, за нас беше важно да влезем в групите на Лига Европа, след като не успяхме в Шампионска лига, тепърва идват големи мачове, предстои ни много работа, честито на всички, които обичат Лудогорец, радвам се, искам да подчертая, че мачовете от груповата фаза ще се играят на Лудогорец Арена.

Напрежението беше в повече, за нас беше важно да се класиране, ние сме се готвили цяла година за това нещо, съперникът също искаше да се класира напред, беше важно да се класиране, чака ни страшно много работа, още от утре.

Имаме хора, които работят по селекцията, може да се представим на ниво в Лига Европа. Коментираме, когато сделката е факт, не обичаме да надуваме балони, когато е факт се казват нещата", коментира Петриче. 

ВИЖ ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ПЛЕЙОФИТЕ В ЛИГА ЕВРОПА ТАЗИ ВЕЧЕР !!!
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа